Search
Close this search box.

RMA – Bettracker app

Magic Betting’s Bettracker App brengt jouw weddenschap ervaring naar ongekende hoogten met jouw speel tickets digitaal op je smartphone. Dan zie je RMA (Retail mobile app) . Maar wat is dat nu?  Je bent niet langer gebonden bent aan fysieke speeltickets, maar al je weddenschappen beheer je via je smartphone. 

DIGITAAL SPEEL TICKET

Een van de meest handige aspecten van RMA is het gemak waarmee je jouw weddenschappen kunt beheren. Hoe werkt het? Simpel. Scan het speelticket op je smartphone met behulp van de Magic Betting Bettracker App. Je hebt direct toegang tot al je weddenschappen, op je smartphone.

Digitaal Gemak, Fysieke Overbodigheid

Het elimineert de noodzaak van fysieke speeltickets. Zodra je het geprinte ticket hebt ingescand op je Bettracker App, wordt het fysieke ticket onbruikbaar. Je draagt al je weddenschappen nu digitaal met je mee, altijd beschikbaar wanneer je ze nodig hebt.

Vergrendeling na Drie keer Scannen

Echter, om fraude en misbruik te voorkomen, geldt er een beveiliging:. Bij een derde scan wordt het ticket vergrendeld en moet je contact opnemen met onze Helpdesk. We streven naar een eerlijke en veilige speelervaring voor al onze spelers.

 App-Verwijdering = Ticket verwijdering

Een essentieel punt om te onthouden is dat het verwijderen van de Bettracker App ook al je digitale speeltickets verwijderd worden. Wil je je weddenschappen behouden? Houd dan de app op je smartphone geïnstalleerd. Zo blijf je verbonden met je gemaakte weddenschappen en behoud je de controle over je tickets.

Conclusie

Met de Magic Betting’s Bettracker App en de functie van RMA( retail Mobile app) wordt sportwedden eenvoudiger, veiliger en boeiender dan ooit tevoren. Zeg vaarwel tegen papieren tickets en verwelkom de digitale toekomst van sportweddenschappen.

Download de app vandaag nog en ervaar het gemak zelf!

 

Gerelateerde artikels

Magic Betting News

Betting News in Belgium

Welkom bij de blog van Magic Betting waar je het laatste sportnieuws, sportweddenschappen en informatie van Magic Betting krijgt.

Magic Betting News

Meest Gelezen

Interessant

Ontdek