Search
Close this search box.

EURO6: Voorspel & win!

EURO6

EURO6: Voorspel & win!

Beleef Europees voetbal van dichterbij! Met onze EURO6-campagne kan je cash prijzen winnen indien je de resultaten van 4, 5 of 6 Europese wedstrijden kan voorspellen. Vul jouw pronostieken in voor de 6 wedstrijden en win tot wel € 100.000!

Hoe zit de wedstrijd in elkaar?

Ga naar Magic Betting en vul je gegevens in. Je gebruikersnaam en e-mailadres moeten overeenkomstig zijn met de gegevens van je Magic Betting-account. Vul daarna jouw voorspellingen in voor de 6 onderstaande wedstrijden. Op het einde van de wedstrijden kan je jouw winst ophalen.

Heb je bij 4 wedstrijden de juiste uitslag geraden? Je wint €100!
Had je het 5 keer juist? Dan win je €1.000!
Heb je alle 6 uitslagen juist geraden? Gefeliciteerd! Je wint €100.000!

Welke wedstrijden nemen hieraan deel?

  • Manchester United vs Bayern München: Op dinsdag 12 december staan Manchester United en Bayern München oog in oog. De Red Devils uit Manchester hebben dringend een overwinning nodig: na 5 speeldagen staan ze helemaal onderaan met 4 punten. De drie punten zouden hen meteen over Kopenhagen en Galatasaray brengen. Dan is het nog bang afwachten wie er in de Deense hoofdstad kan winnen.
  • Antwerp vs Barcelona: Woensdag 13 december komt FC Barcelona in de Bosuil spelen. De ‘Great Old’ kan geen plaatsje meer veroveren in de volgende ronde van de Champions League, maar wil wel meer halen dan 0 op 18. ‘Barça’ kan de drie punten zeker nog goed gebruiken, want als Porto wint kan het nog over de topclub van coach Xavi springen. Datzelfde Porto speelt tegen Sjachtar, de twee clubs hebben evenveel punten.
  • Dortmund vs PSG: De topclubs strijden op woensdag 13 december voor groepswinst in groep F. Dortmund speelde de laatste drie wedstrijden goed en staat nu met 10 punten aan de leiding. PSG liet de laatste tijd een aantal punten liggen, en moet het nu stellen met 7 punten op plaats 2. Daarmee komt het in de gevarenzone, want Newcastle en Milan hebben allebei 5 punten.
  • Union SG vs Liverpool: Union heeft de hoop op een tweede plaats nog niet opgegeven, maar ze hebben wel een half mirakel nodig om dat te verwezenlijken. Ze hebben namelijk de drie punten nodig, maar zijn daarnaast ook afhankelijk van wat er in de wedstrijd LASK Linz – Toulouse gebeurt. Liverpool is al zeker van overwintering in de Europa League, en moet zich ook voorbereiden op een stevige wedstrijd tegen Manchester United. Union hoopt dus op een slechte dag van de Reds en op een perfecte dag van hun eigen Unionistes. In hun vorige treffen werd het 2-0 voor Liverpool.
  • Brighton vs Marseille: Ook in deze wedstrijd spelen de twee teams tegen elkaar voor groepswinst. In groep B van de Europa League maken AEK Athene en Ajax geen kans meer, maar wordt het nog spannend voor Marseille en Brighton. De twee clubs hebben maar één puntje verschil, en enkel de groepswinnaar wordt rechtstreeks gekwalificeerd. Beide teams konden hun vorige drie wedstrijden winnen. Bij hun vorige wedstrijd tegen elkaar werd het 2-2.
  • Club Brugge vs Bodø/Glimt: Op donderdag 14 december spelen deze teams nog tegen elkaar voor groepswinst in groep D van de Europa Conference League. Club heeft 13 punten, Bodø/Glimt heeft er 10. Voor Lugano en Besiktas is er geen hoop meer.

Wedden tijdens EURO6

Wil je nog meer wedstrijden spannender beleven? Neem een kijkje in de Magic Betting App of via de website www.magicbetting.be voor de beste online sportweddenschappen. Bekijk zeker ook de andere promo-acties. Waag je kans en win!

Gerelateerde artikels

Magic Betting News

Betting News in Belgium

Welkom bij de blog van Magic Betting waar je het laatste sportnieuws, sportweddenschappen en informatie van Magic Betting krijgt.

Magic Betting News

Meest Gelezen

Interessant

Ontdek