Search
Close this search box.

In-Play weddenschappen: Een gids voor beginners

The interior of a football stadium with spectators.

Bij In-Play weddenschappen, ook wel live of in-running weddenschappen genoemd, kun je inzetten op sportevenementen die al begonnen zijn en doorgaan tot het einde. Het is een opwindende manier om in real-time deel te nemen aan je favoriete sporten zoals voetbal, tennis of basketbal.

In-Play weddenschappen begrijpen

Als je live naar een voetbal- of tenniswedstrijd kijkt en je wilt een weddenschap plaatsen terwijl de actie nog bezig is, dan zijn In-Play weddenschappen iets voor jou. In tegenstelling tot traditionele weddenschappen kun je bij In-Play het spelverloop bekijken en weloverwogen beslissingen nemen over waar je je weddenschappen wilt plaatsen.

Voordelen van In-Play Wedden

Real-Time Beoordeling: In plaats van alleen te vertrouwen op statistieken en analyses voorafgaand aan de wedstrijd, kun je met In-Play weddenschappen de wedstrijd bekijken en je weddenschappen bepalen op basis van de lopende actie.

Trading mogelijkheden: Het stelt je in staat om je inzetposities tijdens de wedstrijd aan te passen. Als je bijvoorbeeld op een team wedt en zij nemen de leiding, dan kun je ervoor kiezen om je risico te verminderen door je inzet “weg te leggen” tegen een kortere prijs.

Markten in In-Play Betting

Niet alle betting markets gaan In-Play. Terwijl wedstrijdkansen of de winnaarsmarkt meestal beschikbaar zijn voor In-Play weddenschappen, zijn markten zoals eerste doelpunt of hoekkansen dat misschien niet. Om te controleren of een markt open is voor In-Play weddenschappen, zoek je naar een groen vinkje naast de naam van het evenement.

Opschortingen bij In-Play Wedden

Voetbalbeheer: Bij voetbal kunnen gebeurtenissen zoals rode kaarten, penalty’s of doelpunten ervoor zorgen dat de In-Play markten tijdelijk worden stopgezet op het wedplatform. Dit is bedoeld om gebruikers te beschermen en eerlijke weddenschappen te waarborgen.

Onbeheerde wedstrijden: Sommige voetbalwedstrijden, vooral uit competities zoals The Championship, Serie B of de Schotse Premier League, worden mogelijk niet actief beheerd. Het is dan de verantwoordelijkheid van de klant om hun weddenschappen in de gaten te houden, omdat de markten mogelijk niet worden opgeschort.

Uitzonderingen in andere sporten 

Voor de meeste andere sporten, zoals voetbal of tennis, blijven de weddenschapsmarkten over het algemeen open tot het einde van het evenement. Er kunnen echter bepaalde markten zijn, zoals het voorspellen van de winnaar van de eerste set in een tenniswedstrijd, die op specifieke tijdstippen binnen de wedstrijd sluiten.

In-Play wedden voegt een extra laag spanning en strategie toe aan sportweddenschappen, omdat je actief betrokken kunt zijn bij de wedstrijd terwijl deze zich ontvouwt. Zorg er altijd voor dat je de markten en de lopende actie in de gaten houdt, zodat je weloverwogen en op tijd weddenschappen kunt plaatsen.

Een Live Weddenschap plaatsen

Het zetten van een Live weddenschap is heel simpel en bestaat meestal uit de volgende stappen: kies een gerenommeerd online sportwedkantoor, zoals Magic Betting, en…

  1. Ga naar de Live Sectie: Zodra je op de website of mobiele app van Magic Betting bent, navigeer je naar de sectie gewijd aan Live weddenschappen. In deze sectie vind je de lopende evenementen waar je live op kunt wedden.
  2. Selecteer jouw evenement: Blader door de lijst met lopende wedstrijden of games binnen de Live sectie. Klik op het evenement waarop je wilt wedden.
  3. Bekijk beschikbare markten: Binnen het geselecteerde evenement zie je verschillende markten die open zijn voor Live weddenschappen. Dit kunnen opties zijn zoals wedstrijdwinnaar, volgend doelpunt of totaal aantal doelpunten.
  4. Maak je keuze: Kies de specifieke markt en het resultaat waarop je wilt wedden. Klik op de kansen die horen bij het door jou gekozen resultaat. Dit voegt de selectie toe aan je betslip.
  5. Voer je inzet in en bevestig: Voer op je betslip het bedrag in dat je wilt inzetten (stake). Controleer je inzet en zorg ervoor dat alles klopt. Als je tevreden bent, klik je om de inzet te bevestigen.
  6. Controleer en beheer je inzet: Na het plaatsen van je Live weddenschap kun je het live evenement volgen en zien hoe je weddenschap in real-time doet. Afhankelijk van het sportwedkantoor heb je de mogelijkheid om vroegtijdig uit te betalen of je inzet tijdens het evenement aan te passen.

Onthoud dat kansen snel kunnen veranderen bij In-Play weddenschappen vanwege de live aard van het evenement. Het is belangrijk om snel te reageren als je een kans ziet of een weddenschap wil plaatsen tegen gunstige odds. Blijf op de hoogte van het verloop van het evenement om goed geïnformeerde beslissingen te nemen over je weddenschappen.

Tijdens een sportevenement veranderen de in-play weddenschappen constant. Deze dynamische kansen, ook wel live odds genoemd, worden in real-time aangepast op basis van wat er op het veld gebeurt. Het is essentieel om deze kansen te begrijpen als je live wilt wedden.

Hoe in-play weddenschappen werken

Schommelende kansen: Tijdens een wedstrijd veranderen de kansen voortdurend. Factoren zoals gescoorde doelpunten, rode kaarten, blessures of belangrijke spelmomenten hebben directe invloed op deze kansen.

Real-time situaties weergeven: De kansen worden aangepast aan de actuele situatie in het spel. Als bijvoorbeeld een favoriet team plotseling een doelpunt tegen krijgt, kunnen de winkansen stijgen, terwijl de winkansen van de underdog dalen.

Snelle reactie op gebeurtenissen: Elke belangrijke gebeurtenis, zoals een doelpunt in voetbal of een touchdown in American football, heeft direct invloed op de winkansen. Door snel te reageren op deze veranderingen kunnen gokkers inspelen op het veranderende spelverloop.

Verschillende markten: Binnen een live-evenement kunnen verschillende markten hun eigen kansen hebben. Zo kunnen bijvoorbeeld de kansen voor de volgende doelpuntenmaker, het totaal aantal doelpunten of de prestaties van een specifieke speler aparte live winkansen hebben.

Begrijp verschillende odds formaten

Decimale kansen: Decimale kansen worden vaak gebruikt in Europa en Australië en laten het potentiële rendement zien, inclusief de oorspronkelijke inzet. Bijvoorbeeld, een kans van 3.00 betekent dat een winnende inzet van €10 €30 zou opleveren (inclusief de inzet).

Fractionele kansen: Fractionele kansen, bijvoorbeeld gebruikelijker in Groot-Brittannië, laten de potentiële winst zien in verhouding tot de inzet. Een kans van 2/1 betekent bijvoorbeeld dat je €2 kunt winnen voor elke €1 die je inzet, plus je oorspronkelijke inzet die je terugkrijgt.

In-play weddenschappen zijn een dynamisch en spannend aspect van sportweddenschappen, waardoor je de wedstrijd in realtime kunt volgen en kunt profiteren van veranderende situaties tijdens de wedstrijd.

Plaats In-Play Weddenschappen bij Magic Betting

Magic Betting biedt veel In-Play markten gebaseerd op live sportschema’s en er zijn meestal altijd live wedstrijden van over de hele wereld beschikbaar.

Bezoek Magic Betting voor de nieuwste odds en weddenschapsmarkten.

Gerelateerde artikels

Magic Betting News

Betting News in Belgium

Welkom bij de blog van Magic Betting waar je het laatste sportnieuws, sportweddenschappen en informatie van Magic Betting krijgt.

Magic Betting News

Meest Gelezen

Interessant

Ontdek