Search
Close this search box.

Promo: My Team 2024-2025

Ontdek My Team 2024-2025: Met onze nieuwe campagne krijg jij €5 extra als jouw favoriete team wint! Wed elke week op jouw favoriete team, en wij geven jou een extra boost wanneer jouw team wint! Deelname is mogelijk tot 14 augustus. Lees hier alle informatie over deze campagne.

Hoe werkt het?

Eerst selecteer je jouw favoriete team uit de keuzelijst. Daarna plaats je elke week een weddenschap op jouw team, waarbij je wedt dat ze hun competitiewedstrijd in het komende weekend zullen winnen. Als jouw team wint, krijg je van ons een extra boost van €5!

Let op! Je kan slechts één keer deelnemen aan deze campagne. Je kan deze campagne dus niet gebruiken om op meerdere teams te wedden. De weddenschappen die je afsluit mogen ook enkel in het 1X2 formaat zijn. In geval van meerdere weddenschappen op eenzelfde team, is alleen de eerste weddenschap geldig. Bij een winnende weddenschap ontvang je een boost van €5, die binnen 48 uur wordt toegevoegd.

Uit welke teams kan je kiezen?

Je kan enkel uit teams uit de Jupiler Pro League kiezen. Dit jaar zijn dat:

  • Anderlecht
  • Antwerp
  • Beerschot VA
  • Cercle Brugge
  • Club Brugge
  • Dender
  • Genk
  • Gent
  • Kortrijk
  • KV Mechelen
  • OH Leuven
  • Sint-Truiden VV
  • Charleroi
  • Standard Liège
  • Union SG
  • Westerlo

Seizoen 2024-2025

Voor de JPL van start gaat, krijgen we eerst nog de Supercup tussen de landskampioen en de bekerwinnaar. Dit jaar zal dat een wedstrijd zijn tussen Club Brugge en Union. Hoewel het niet veel zegt over het verloop van de rest van het jaar, zal deze wedstrijd toch meteen duidelijk maken met hoeveel honger deze teams het nieuwe seizoen ingaan.

De Jupiler Pro League trapt dit jaar af op vrijdag 26 juli. Op die dag speelt Club Brugge tegen KV Mechelen. Ook zal Union moeten oppassen dat het geen misstap maakt tegen promovendus Dender, en Antwerp zou op bezoek bij Charleroi ook drie punten moeten kunnen pakken. Het duel tussen Genk en Standard op zondag 28 juli is deze week waarschijnlijk het meest interessant.

Op de 30e en laatste speeldag op 15 maart 2025 staan Standard-Antwerp en Genk-Union als topaffiches op de kalender. Op dat moment weten we dus welke 6 teams voor de landstitel zullen strijden, welke 6 teams voor het laatste Europese ticket zullen spelen én welke 4 teams strijden voor het behoud in de Jupiler Pro League. De play-offs starten op 28 mei en duren 10 speeldagen, tot zondag 15 mei.

Seizoen 2023-2024

Club Brugge veroverde vorig seizoen de titel, maar was tijdens de reguliere competitie niet de leider in de stand. Ze eindigden op de 4e plaats, maar genoten van de puntenhalvering om hun achterstand op Anderlecht, Antwerp en Union in de play-offs goed te maken.

Dat laatste team, Union, was dan wel weer de uitgesproken leider in de stand na de reguliere competitie. Met 70 punten, 7 meer dan achtervolger Anderlecht, leek Union op weg naar de eindwinst. Maar tijdens de play-offs liet Union heel wat punten liggen, waardoor ze Club Brugge voor zich moesten laten en zo net naast de titel grepen.

Ook Anderlecht stond op een sterke positie na de reguliere competitie, met wel 11 punten voorsprong op Antwerp. Met enkel Union voor zich, leek het een Brusselse titelstrijd te worden. Maar ook Anderlecht liet veel punten liggen, waardoor Club Brugge nog meer kon profiteren van de puntendeling.

Aan de andere kant van de tabellen bleef het tot op het laatste spannend in de strijd om het behoud. Charleroi kon al snel een goeie vorm vinden, maar voor Kortrijk, RWDM en Eupen lag het heel dicht bij elkaar. Hoewel Eupen op de laatste speeldag nog kon winnen, bleef het onderaan hangen. RWDM moest die wedstrijd winnen om nog kans te maken op behoud, maar moest dus ook degraderen. Kortrijk won de play-off tegen Lommel en bleef in 1A.

Uit 1B, de Challenger Pro League, zijn het Dender en Beerschot die promoveerden naar de Jupiler Pro League. Voor Beerschot was het twee seizoenen geleden dat ze uit de JPL degradeerden, maar nu zijn ze terug als reekshoofd van de Challenger Pro League. Dender staat dan weer na 15 jaar terug in de Jupiler Pro League.

Magic Betting live

Wil je deze en andere campagnes ontdekken? Neem een kijkje in de Magic Betting App of via de website www.magicbetting.be voor de beste online sportweddenschappen. Bekijk zeker ook de verschillende promo-acties. Waag je kans en win!

Gerelateerde artikels

Magic Betting News

Betting News in Belgium

Welkom bij de blog van Magic Betting waar je het laatste sportnieuws, sportweddenschappen en informatie van Magic Betting krijgt.

Magic Betting News

Meest Gelezen

Interessant

Ontdek