Search
Close this search box.

Super Sunday: Voorbeschouwing

Super Sunday Preview

Super Sunday: Voorbeschouwing

Op zondag 3 december is het weer Super Sunday! In verschillende Europese competities komen enkele sterke tegenstanders alweer tegenover elkaar te staan. De interessantste wedstrijden van zondag 3 december vind je hier.

Jupiler Pro League

In onze eigen Jupiler Pro League speelt KAA Gent net na de middag op het veld van KRC Genk. De thuisploeg heeft dringend wat punten nodig als ze niet uit de top 6 willen vallen. Genk staat namelijk net boven Club Brugge, dat maar één keer moet winnen om meer punten te hebben.

Even later speelt STVV in het AFAS Stadion in Mechelen. Deze twee teams staan op gelijke voet in de Jupiler Pro League, respectievelijk op plaats 9 en 10 met 19 en 18 punten. De winnaar zal dus meteen een grote stap zetten richting de top 6.

Standard komt op die dag op bezoek bij Club Brugge. Zoals eerder gezegd kan Club de top 6 in komen, maar dan moet het wel tegen het team van Carl Hoefkens winnen. Als Standard wint, heeft het evenveel punten als Club.

De nummer 1 in de stand, Union, krijgt Cercle Brugge over de vloer. Zij staan op de 4de plaats in de Jupiler Pro League en komt met 3 extra punten op gelijke voet met Gent.

Ligue 1

Leider PSG moet wat extra punten behalen om hun plek te behouden, want Nice staat op amper 1 punt van hen af. Maar PSG, dat al 30 punten heeft behaald na 13 wedstrijden, mag wel hopen op een goed resultaat tegen Le Havre. Die staat nu op de 8ste plaats in Ligue 1.

Het derde team in rang, Monaco, speelt tegen een van de laagst geplaatste teams: Montpellier. Monaco zou in een van de volgende wedstrijden wel eens een plaatsje kunnen opschuiven, maar dan hebben ze toch minstens 6 punten nodig.

LOSC staat met maar één punt onder Monaco, en zal hen dus graag willen inhalen. Dat kunnen ze proberen doen tegen Metz. Ook dat zou niet veel problemen mogen opleveren, want Metz staat pas op de 9e plaats met 16 punten.

Bundesliga

In de Bundesliga in Duitsland krijgen we een topaffiche tussen Leverkusen en Dortmund. Leverkusen staat momenteel eerst, maar weet dat Bayern München niet ver weg staat. De huidige landskampioen heeft namelijk maar 2 punten minder. Dortmund staat op plaats 4, maar schuift wel een plaats op als het kan winnen van de leider.

Frankfurt probeert ook in de top 6 te geraken, en heeft daar één overwinning voor nodig. Hun tegenstander is Augsburg, dat met 14 punten drie plaatsen lager staat.

Serie A

AS Roma zou graag wat hogerop eindigen in Serie A, want met 21 punten staat het maar net op plaats 5. De club uit de hoofdstad speelt tegen Sassuolo, dat pas op plaats 14 staat. Met de drie punten zouden ze op gelijke hoogte komen met Napoli.

Napoli speelt tegen leider Inter Milan, een topaffiche die deze dag dubbel zo interessant maakt. Inter is aan een goede reeks bezig, met 32 punten na 13 wedstrijden, maar speelde in zijn laatste wedstrijd, tegen Juventus, gelijk. Napoli is aan een hobbelig parcours bezig, maar won vorige week wel van Atalanta.

Premier League

Als Liverpool van Fulham wint, springt het meteen over Arsenal en komt het op de eerste plaats. Het zou ook een grotere voorsprong kunnen nemen op Aston Villa en Tottenham. Fulham staat nu op plaats 14, voor Liverpool een haalbare kaart.

Aston Villa staat ook nog comfortabel in de top 5, maar toch zou een overwinning, en 3 punten extra, hen een grote stap vooruit helpen. Anders ziet het ernaar uit dat ze snel zullen ingehaald worden door Tottenham en/of Manchester United. Dat Manchester speelt zaterdag tegen Newcastle.

Ook in de Premier League krijgen we een topaffiche tussen de nummers 2 en 5 in de rang. Manchester City krijgt op die dag de Spurs uit Tottenham over de vloer. Tottenham verloor de laatste drie wedstrijden, dus hoopt nu die reeks te doorbreken. En ook Manchester City heeft het de laatste tijd niet makkelijk: het speelde in zijn laatste twee wedstrijden gelijk.

La Liga

Real Betis kan na deze zondag in de top 5 van La Liga staan, net onder Barcelona. Ze spelen tegen de club helemaal onderaan de rang: Almería. Voor Real Betis ziet het er dus naar uit dat ze na deze wedstrijd een aantal plaatsen zullen kunnen stijgen. Dan is het nog maar de vraag wat de ploegen tussen hen en Barcelona in, Athletic Bilbao en Real Sociedad, nog kunnen doen.

En nog een laatste topaffiche: in het Olympisch Stadion Luís Companys ontvangt FC Barcelona Atlético Madrid. De club van o.a. Robert Lewandowski en Frenkie de Jong staat nu op plaats 4, met evenveel punten als Atlético, dat op plaats 3 staat. De winnaar van deze wedstrijd komt dus op plaats 3 te staan. Om Girona in te halen hebben de ploegen minstens 4 punten nodig. Die club heeft nu 35 punten, evenveel als leider Real Madrid.

Wedden op Super Sunday

Wil je deze wedstrijden nog spannender beleven? Neem een kijkje in de Magic Betting App of bezoek de website voor de beste online sportweddenschappen. Bekijk zeker ook de verschillende promo-acties. Waag je kans en win!

Gerelateerde artikels

Magic Betting News

Betting News in Belgium

Welkom bij de blog van Magic Betting waar je het laatste sportnieuws, sportweddenschappen en informatie van Magic Betting krijgt.

Magic Betting News

Meest Gelezen

Interessant

Ontdek