Search
Close this search box.

Wat is de 79e minuut strategie?

'What is the 79th Minute Strategy?' title on blue background with clock drawing.

 

Wat is de 79e minuut strategie?

De strategie van de 79e minuut is nog niet echt bekend bij veel mensen. Maar het is zeker de moeite waard om deze in gedachten te houden als je live op voetbal wedt. Met de juiste timing en een beetje durf kun je in de laatste minuten van de wedstrijd met deze strategie zomaar een paar honderd euro winnen. Natuurlijk moet je wel de juiste stappen zetten en een beetje geluk hebben. 

Vergeet niet dat gokken altijd om geluk draait en dat er risico’s aan verbonden zijn, ook al gebruik je een goede strategie. De 79e minuut strategie biedt geen garantie op winst, maar kan wel een nuttig hulpmiddel zijn bij het wedden op voetbal.

Wat houdt deze strategie in?

Een voetbalwedstrijd duurt meestal 90 minuten. In het begin is het nog spannend om te zien hoe het spel zich ontwikkelt. Maar na de eerste 10 minuten van de tweede helft wordt het steeds duidelijker wat de kansen zijn voor elk team. Wachten met inzetten tot de laatste momenten van de wedstrijd kan riskant zijn. Bij live weddenschappen heb je de vrijheid om te kijken wat er gebeurt. Je kiest zelf wanneer je je geld inzet, of dat nu na 20 minuten, 50 minuten of pas vlak voor het einde van de wedstrijd is.

En dan komen we bij de 79e minuut strategie! Bij deze strategie wacht je tot de laatste momenten van de wedstrijd om je inzet te plaatsen. Het hoeft trouwens niet per se de 79e minuut te zijn; je kunt ook nog inzetten in de 85e of 88e minuut. Het idee achter deze 79e minuut strategie is simpel: door pas in de laatste 10 minuten van de wedstrijd een voorspelling te doen, vergroot je je kans om te winnen. Natuurlijk zijn de odds tegen die tijd niet meer zo hoog, maar de kans op winst is veel groter dan bij andere soorten weddenschappen.

Hoe waarschijnlijk zal je winnen?

Een laat doelpunt is heel normaal in het voetbal. Er zijn talloze voorbeelden van teams die in de laatste minuten van de wedstrijd nog het verschil maken. Denk maar aan de halve finale van de Champions League, waar Tottenham Hotspur op het laatste moment Ajax uitschakelde en de finale bereikte. Maar laten we eerlijk zijn, die 3-3 was niet helemaal uit de lucht gegrepen. Voor iemand die de 79e minuut strategie hanteert, zou dit dus niet de beste wedstrijd zijn. In veel gevallen kan de 79e minuut strategie echter wel winstgevend zijn, mits je de juiste wedstrijd kiest.

De wedstrijden die al gespeeld zijn, bieden vaak de beste kansen. Staat het dominante team al met 2-0 voor? Of is het 0-0 en zijn beide teams tevreden met die stand? In dat geval is de kans groot dat er in de laatste fase van de wedstrijd niet veel meer gebeurt. Maar vergeet niet dat zo’n strategie ook risico’s met zich meebrengt en dat niet elke wedstrijd verloopt zoals je misschien verwacht. De sfeer op het veld kan plotseling veranderen en verrassingen met zich meebrengen. Houd dit altijd in gedachten. Ons advies is om deze strategie alleen te gebruiken met geld dat je kunt missen. Je kunt snel winst maken, dat is waar, maar doe het wel verstandig en houd rekening met mogelijke verliezen.

De perfecte strategie

Elke bookmaker biedt een hoop verschillende weddenschappen aan. Of je nu kiest voor een 1×2 weddenschap, over/under of de exacte score, je kunt altijd de strategie van de 79e minuut toepassen. Sommige weddenschappen zijn natuurlijk risicovoller dan andere, zelfs in de laatste minuten van de wedstrijd. Stel je voor dat het 0-0 staat en je in de 83e minuut inzet op onder 1.5 doelpunten. Als de teams niet echt strijden, is de kans dat er nog twee doelpunten vallen heel klein. Dit betekent een hoge kans om te winnen, maar de quoteringen zijn dan laag. De quoteringen stijgen als je voorspelt of er überhaupt nog een doelpunt komt. Zelfs in de saaiste wedstrijd kan de bal ineens perfect voor een aanvaller komen. Dit maakt het een weddenschap met iets meer risico, en dus ook hogere quoteringen.

Wat gebeurt er met de quoteringen?

Bij live weddenschappen hebben de bookmakers een flinke voorsprong. Ze kunnen de odds tijdens de wedstrijd zo vaak aanpassen als ze willen. Dit heeft zeker invloed op gokkers die de 79e minuut strategie gebruiken. Naarmate de wedstrijd vordert en het steeds duidelijker wordt wie er gaat winnen en hoeveel doelpunten er nog komen, dalen de odds snel. Maar het leuke is dat je zelfs in de laatste minuten nog winst kunt maken. Met de 79e minuut strategie kom je vaak uit op odds tussen de 1.05 en 1.30. Als je bijvoorbeeld €1.000 inzet met deze strategie, kun je al snel tussen de €50 en €200 verdienen, vooral als je al weet dat er in de laatste fase van de wedstrijd geen doelpunten meer vallen. Het draait allemaal om gevoel en het eventueel bekijken van eerdere resultaten van de teams. Kijk per club naar het gemiddelde aantal doelpunten per wedstrijd of het totale aantal goals in de competitie.

De onderlinge wedstrijden uit het verleden kunnen ook waardevolle inzichten bieden. Als het gaat om een duel waar in het verleden weinig doelpunten zijn gescoord of vaak eindigde in een 0-0, dan is dit misschien wel een leuke kans om jouw strategie voor de 79e minuut toe te passen!

Wed met extra hoge bedragen (maar blijf reëel!)

Als je snel geld wilt verdienen met voetbalweddenschappen, is de strategie van de 79e minuut misschien iets voor jou. Het fijne aan deze aanpak is dat het risico, in vergelijking met andere inzetten, redelijk laag is. Aan de andere kant zijn de odds vaak ook een stuk lager, waardoor de winsten niet zo hoog zijn in verhouding tot het risico dat je neemt.

Bij spelers die ervoor kiezen om hoog in te zetten, kun je zeker grotere winsten behalen, maar het is belangrijk om voorzichtig te zijn. Zet nooit geld in dat je niet kunt missen. Als je bijvoorbeeld €250 inzet in de laatste 10 minuten van een wedstrijd, kun je snel veel winst maken, maar je kunt ook altijd verliezen. Daarom is het cruciaal om verantwoord te wedden en alleen geld in te zetten dat je je kunt veroorloven om te verliezen.

Start met de 79e minuut strategie

Ben je op zoek naar een nieuwe aanpak voor je voetbalweddenschappen? Probeer dan eens de strategie van de 79e minuut! Maak een spelersaccount aan bij een online bookmaker die live wedden aanbiedt. Je hoeft niet meteen met een groot bedrag te starten; je kunt al beginnen met een paar tientjes of €100. Zo kun je op je gemak je bankroll opbouwen.

Heb je succes met die strategie van de 79e minuut en zie je je totaal stijgen? Misschien kun je later overwegen om met grotere bedragen te wedden, want bij winnende voorspellingen kun je dan natuurlijk flinke winsten behalen.

Natuurlijk betekent dit ook dat hogere inzetten meer risico met zich meebrengen en je meer geld kunt verliezen als je voorspellingen niet kloppen. Vergeet niet dat online gokken en het gebruik van deze strategieën nooit 100% zekerheden bieden.

Bij Magic Betting raden we deze strategie aan als een hulpmiddel, maar we maken absoluut geen claims over gegarandeerd succes.

 

Gerelateerde artikels

Magic Betting News

Betting News in Belgium

Welkom bij de blog van Magic Betting waar je het laatste sportnieuws, sportweddenschappen en informatie van Magic Betting krijgt.

Magic Betting News

Meest Gelezen

Interessant

Ontdek