Search
Close this search box.

HelpDesk

Magic Betting Helpdesk: De Ondersteuning die je nodig hebt

Bij Magic Betting begrijpen we dat vragen en zorgen snel en efficiënt moeten worden aangepakt. Daarom hebben we een toegewijde Helpdesk die van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 uur en 17.00 uur voor u klaar staat, en op zaterdagen van 12 tot 20h. Of je nu technische problemen hebt met uw account, algemene vragen over onze diensten, of hulp nodig hebt bij het verifiëren van je account voor geldopnames, ons team staat paraat om u te assisteren.

Bereik Ons: Drie Eenvoudige manieren

  1. Live Chat: Real-time Ondersteuning

Onze Live Chat is de snelste manier om directe hulp te krijgen. Onze professionele supportmedewerkers staan klaar om uw vragen te beantwoorden en eventuele problemen onmiddellijk op te lossen. Klik gewoon op de Live Chat-optie op onze website, en u wordt direct verbonden met een lid van ons Magic Betting HelpDeskteam.

  1. E-mail

Stuur je vragen naar helpdesk@magicbetting.be, en we zullen ons best doen om binnen de kortst mogelijke tijd te reageren. Zorg ervoor dat je alle relevante details in je e-mail, zodat we jou zo efficiënt mogelijk kunnen helpen.

  1. Telefonisch: Direct Contact

Voor diegenen die de voorkeur geven aan direct contact, staan onze telefoonlijnen open tijdens kantooruren. Bel ons op 0800 58 888 om direct met een van onze medewerkers te spreken. Of het nu gaat om vergrendelde of verloren tickets, algemene vragen over onze diensten.

Ondersteuning voor Elke Behoefte

Onze Helpdesk behandelt een verscheidenheid aan vragen en problemen, waaronder:

  1. Vergrendelde of Verloren Tickets:

Als je problemen ondervindt met vergrendelde of verloren tickets, staan we klaar om je te begeleiden bij het oplossen van deze kwesties. Onthoud dat alleen speeltickets opnieuw uitgeprint kunnen worden. Wij printen nooit een voucher ticket af, om misbruik te vermijden 

  1. Algemene Vragen:

Heb je algemene vragen over onze diensten? Onze Helpdesk is de juiste plaats voor duidelijke en gedetailleerde antwoorden. De Helpdesk medewerkers staan je graag te woord. 

  1. Accountverificatie en Geldopnames:

Wij begrijpen het belang van een veilig en betrouwbaar account systeem. Onze Helpdesk staat klaar om je te begeleiden bij het verifiëren van jouw account, zodat je met vertrouwen geld kunt opnemen en storten. ’Overschrijvingen worden altijd in de ochtend uitgevoerd, van ma tot vr vanaf dan duurt het 2-3 werkdagen tot het geld op je rekening staat.’

  1. Professionele Klantenondersteuning:

Voor onze professionele klanten/partners bieden we gespecialiseerde ondersteuning met betrekking tot technische vragen. Jouw tevredenheid staat voorop, en we zijn toegewijd aan het bieden van kwalitatieve ondersteuning op maat voor onze professionele klanten en partners.Om onze kwaliteitservaring te verzekeren voor onze spelers. 

Uw Tevredenheid, Onze Prioriteit

Bij Magic Betting is klanttevredenheid onze hoogste prioriteit. Onze Helpdesk is ontworpen om aan uw behoeften te voldoen, ongeacht het soort vraag of probleem dat zich voordoet. Vertrouw op ons ervaren team om u op een professionele manier te assisteren.

Neem contact met ons op via Live Chat, e-mail of telefoon, en ervaar Magic Betting Helpdesk die altijd voor u klaarstaat!

 

Gerelateerde artikels

Magic Betting News

Betting News in Belgium

Welkom bij de blog van Magic Betting waar je het laatste sportnieuws, sportweddenschappen en informatie van Magic Betting krijgt.

Magic Betting News

Meest Gelezen

Interessant

Ontdek