Search
Close this search box.

Speciale systeemweddenschappen: Wat zijn dat?

'Special System Bets: What Are They?' title on blue background.

Speciale systeemweddenschappen: Wat zijn dat?

In de wereld van sportweddenschappen bieden speciale systeemweddenschappen een spannende manier om meerdere weddenschappen te plaatsen op verschillende uitkomsten binnen één enkele weddenschap. Deze weddenschappen kunnen je winkansen vergroten door flexibiliteit toe te staan bij het voorspellen van uitslagen van verschillende evenementen of wedstrijden.

In tegenstelling tot standaard accumulator weddenschappen waarbij alle selecties moeten winnen om de weddenschap te laten slagen, bieden systeemweddenschappen meer flexibiliteit en bieden ze een vorm van verzekering tegen het verliezen van alle selecties.

Het verschil tussen een normale weddenschap en een systeemweddenschap

Het verschil tussen een normale weddenschap en een weddenschap met een speciaal systeem zit hem in de structuur, het aantal selecties en de benadering van potentiële uitkomsten:

Een ‘normale’ weddenschap:

Enkelvoudige weddenschap: Bij een normale weddenschap, ook wel single bet genoemd, zet je in op één uitslag of gebeurtenis. Je voorspelt de uitkomst van één specifieke wedstrijd, game of evenement en als je voorspelling juist is, win je de weddenschap.

Win-or-Lose scenario: Bij een normale weddenschap is je inzet afhankelijk van het succes of falen van die ene selectie. Als de door jou gekozen uitkomst wint, ontvang je een uitbetaling op basis van de kansen die het sportwedkantoor heeft gegeven. Als je selectie echter verliest, verlies je je inzet.

Een speciale systeeminzet:

Meerdere selecties: Bij een speciale systeemweddenschap combineer je meerdere selecties in één weddenschap. Het is een vorm van meervoudig wedden waarbij je meerdere uitkomsten kiest uit verschillende evenementen of wedstrijden.

Meer flexibiliteit: In tegenstelling tot normale weddenschappen waarbij alle selecties moeten winnen om de weddenschap te laten slagen, bieden systeemweddenschappen flexibiliteit. Zelfs als niet alle selecties winnen, kun je nog steeds een rendement krijgen, afhankelijk van het type systeemweddenschap en het aantal succesvolle uitkomsten.

Minder risico op totaal verlies: Systeemweddenschappen bieden een vorm van verzekering tegen het verliezen van alle selecties. Ze bieden een hogere kans op rendement in vergelijking met traditionele accumulators, omdat ze verschillende combinaties van uitkomsten dekken.

Verschillende soorten: Systeemweddenschappen zijn er in verschillende vormen (bijvoorbeeld Trixie, Yankee, Canadian, Heinz, Super Heinz), elk met verschillende dekkingsniveaus en inzetcombinaties op basis van het aantal selecties.

Verschillende soorten inzetten bij speciale systeemweddenschappen

Trixie Inzet: Dit gaat om drie selecties en omvat drie dubbels en een treble. Als twee van je selecties winnen, krijg je nog steeds iets terug.

Yankee Inzet: Een Yankee bestaat uit vier selecties, zes dubbels, vier driedubbels en een viervoudige accumulator. Je krijgt zelfs rendement als twee van je selecties winnen.

Canadian Bet (ook bekend als Super Yankee): Met vijf selecties bevat een Canadian 26 inzetten: 10 doubles, 10 trebles, vijf four folds en een vijfvoudige accumulator. Het staat een aantal verliezende selecties toe en garandeert toch rendement. Je krijgt zelfs rendement als twee van je selecties winnen.

Lucky 31: Dit is hetzelfde als een Canadese Inzet, plus de toevoeging van vijf enkele weddenschappen, waardoor het vijf enkele weddenschappen, 10 dubbele weddenschappen, 10 drievoudige weddenschappen, vijf viervoudige weddenschappen en een vijfvoudige accumulator worden. Je krijgt een rendement, zelfs als slechts één van je selecties wint.

Heinz Inzet: Met zes selecties bestaat een Heinz uit 57 weddenschappen: 15 doubles, 20 trebles, 15 four folds, zes fivef olds en één sixfold accumulator. Het biedt een buffer tegen meerdere verliezen. Je krijgt zelfs rendement als twee van je selecties winnen.

Super Heinz Inzet: Met zeven selecties bevat een Super Heinz 120 weddenschappen: 21 doubles, 35 trebles, 35 fourfolds, 21 fivefolds, zeven sixfolds en één sevenfold accumulator. Het biedt een uitgebreide dekking, zelfs als verschillende selecties niet winnen.

Belangrijke termen in systeemweddenschappen

  • Dubbelspel: Een weddenschap op twee selecties.
  • Treble: Een weddenschap op drie selecties.
  • Accumulator: Een weddenschap op vier of meer selecties.
  • Fold: Het aantal selecties in een systeemweddenschap (bijvoorbeeld drievoudig, viervoudig).

Het is belangrijk om op te merken dat systeemweddenschappen weliswaar meer flexibiliteit bieden en potentieel voor rendement, zelfs als niet alle selecties winnen, maar dat ze ook een hogere inzet kunnen vereisen en, in sommige gevallen, lagere algemene kansen in vergelijking met enkelvoudige weddenschappen of accumulators met minder selecties.

Om de kansen en potentiële opbrengsten bij systeemweddenschappen te begrijpen, moet je zorgvuldig kijken naar de geselecteerde uitkomsten en de bijbehorende waarschijnlijkheid. Het is raadzaam om de kansen te bekijken die worden aangeboden door het sportwedkantoor en de potentiële risico’s en beloningen in te schatten voordat je een systeemweddenschap plaatst.

Speciale systeemweddenschappen zijn veelzijdig en kunnen worden toegepast op verschillende sporten die beschikbaar zijn voor weddenschappen bij gerenommeerde online sportbooks zoals MagicBetting Sportsbetting. Deze weddenschappen zijn niet beperkt tot een specifieke sport, maar kunnen over het algemeen worden geplaatst op een breed scala aan sportevenementen, inclusief maar niet beperkt tot:

Voetbal: Wedstrijden uit binnenlandse competities, internationale toernooien en de meeste bekercompetities.

Basketbal: NBA wedstrijden, EuroLeague, FIBA wedstrijden en andere nationale competities.

Tennis: ATP, WTA, Grand Slam-toernooien en andere tennisevenementen.

American Football: NFL wedstrijden, college football en andere American football competities.

Honkbal: MLB-spellen en andere honkbalcompetities wereldwijd.

Hockey: NHL, internationale competities en andere hockeycompetities.

Golf: PGA Tour, Europese Tour, grote kampioenschappen en golftoernooien.

Rugby: Rugby Union, Rugby League, internationale wedstrijden en binnenlandse competities.

Cricket: Internationale wedstrijden, T20 competities, testwedstrijden en andere crickettoernooien.

Motorraces: Formule 1, NASCAR, MotoGP en andere race-evenementen.

Boksen en MMA: Gevechten van verschillende boks en mixed martial arts promoties.

Esports: Grote esports-evenementen en toernooien voor games als League of Legends, CS:GO en Dota 2.

Deze sporten bieden een scala aan evenementen en wedstrijden waarop je speciale systeemweddenschappen kunt plaatsen om je wedstrategieën te diversifiëren. MagicBetting Sportsbetting biedt een brede selectie aan sporten en evenementen waar gebruikers systeemweddenschappen op kunnen plaatsen, om zo tegemoet te komen aan de voorkeuren van een breed scala aan sportliefhebbers.

Een goede manier om over systeemweddenschappen te leren is door je inzetcombo’s te simuleren binnen de online betslip bij MagicBetting Sportsbetting. Selecteer een paar verschillende weddenschappen en voer ze in op de betslip, klik dan op System. De beschikbare systeemweddenschappen verschijnen en laten zien hoeveel weddenschappen er nodig zijn voor elk type.

Bezoek Magic Betting om je speciale systeemweddenschappen te plaatsen

Magic Betting biedt een breed scala aan sportmarkten en scherpe quotes, waardoor het gemakkelijk is om je favoriete systeemweddenschappen te verkennen en te plaatsen.

Bezoek Magic Betting voor de laatste odds en betting markets.

Gerelateerde artikels

Magic Betting News

Betting News in Belgium

Welkom bij de blog van Magic Betting waar je het laatste sportnieuws, sportweddenschappen en informatie van Magic Betting krijgt.

Magic Betting News

Meest Gelezen

Interessant

Ontdek