Search
Close this search box.

Verantwoord wedden

Verantwoord Wedden

Gokken is bedoeld als plezierige bezigheid. Bij Magic Betting zorgen we ervoor dat u met een gerust hart een gokje kan wagen. Wij willen al onze spelers een veilige en gezonde omgeving leren kennen. Hieronder staan nog enkele belangrijke punten uitgelegd waardoor we die veiligheid kunnen garanderen. Indien u nog verdere vragen heeft, lees dan ook eens de Terms & Conditions die u op de homepagina kan terugvinden.

Magic Betting

Bij Magic Betting kiest u voor een ruim aanbod aan gokmogelijkheden. Kies zelf voor welke sportwedstrijd u een bedrag wil inzetten, en geniet van de oplopende spanning tijdens de resterende minuten van de wedstrijd! Met het live gokken kan u op elk moment op de belangrijkste momenten inspelen met uw gokgedrag. Wilt u nog sneller op de actie zitten? Download dan ook onze app, zodat u kan spelen waar en wanneer u wil!

Op onze website is het pas mogelijk om te gokken vanaf het moment dat u 18 wordt. Daarom zal u ook vaak deze waarschuwing zien staan:

Hiernaast staat ook een waarschuwing over het verslavende karakter van gokken. Maakt u zich zorgen over uw gokgedrag, zoek dan zeker info op www.stopoptijd.be of volg een van de richtlijnen bij ‘Responsible Gambling’ om uzelf te excluderen van het gokgebeuren.

Bij het evalueren van uw gokgedrag, onthoud deze richtlijnen:
– Overschrijdt u uw tijds- of financiële grenzen?
– Heeft u obsessieve gokgedachten?
– Jaagt u uw verliezen na door meer in te zetten?
– Verkoopt u spullen of leent u geld om door te gaan met gokken?
– Liegt u over uw gokgedrag?
– Negeert u andere prioriteiten?
– Voelt u schuldgevoelens in verband met uw gokgedrag?

à Als u bij een van deze vragen ‘Ja’ antwoordt, is dat een duidelijk teken om uw gokgedrag grondig aan te passen.

Stortingslimieten

Magic Betting geeft u de mogelijkheid een stortingslimiet in te stellen, zodat u uw financiën beter kan beheren. De stortingslimiet is een bepaald maximum dat u voor een bepaald tijdbestek op uw rekening kan storten. U kan de stortingslimiet instellen in uw account bij het tabblad ‘Limieten’.

Standaard is de limiet ingesteld op €200 per week. Verzoeken om deze te verhogen worden naar de kansspelcommissie gestuurd ter goedkeuring. Binnen 72 uur zou u een reactie moeten ontvangen. Verzoeken om de limiet te verlagen worden meteen goedgekeurd.

Responsible Gambling
Als u negatieve gevolgen ervaart door uw gokgedrag, kan u een formulier van de kansspelcommissie downloaden. Daarmee kan u uzelf excluderen van elk casino, elke gaming hall en alle online gokwebsites in België. Indien u daarna weer een gokgelegenheid wenst te betreden kan u een brief verzenden om weer toestemming te krijgen.
Indien u informatie wilt of een klacht wil neerleggen ten opzichte van een online gokwebsite, kan u een mail sturen naar de kansspelcommissie via info@gamingcommission.be .

Al deze documenten kan u vinden via het vak ‘Responsible Gaming’ op de homepagina. Voor meer algemene informatie over de werking van ons gokgebeuren, volg de knop ‘Betting Rules’ op de homepagina.
Verantwoord spelen gaat over genieten van de spanning, maar maak het geen prioriteit in uw leven.

Gerelateerde artikels

Magic Betting News

Betting News in Belgium

Welkom bij de blog van Magic Betting waar je het laatste sportnieuws, sportweddenschappen en informatie van Magic Betting krijgt.

Magic Betting News

Meest Gelezen

Interessant

Ontdek